Retourneren en ruilen

 

Wil jij je item retourneren? Dat is uiteraard geen probleem. Retourneren kan naar het volgende adres:

 

Xazina

Groep Werninkhof 3

1318 CR Almere

 

Items kunnen, mits ongedragen, ongewassen en onbeschadigd, binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd naar bovenstaand adres. Bij retournering dienen de labels nog aan het kledingstuk bevestigd zijn. De kosten voor retournering zijn voor de klant. Oorbellen mogen vanwege hygiëne niet geruild of geretourneerd worden. Gepersonaliseerde items kunnen ook niet geruild of geretourneerd worden.

Vergeet niet het retourformulier bij te voegen. Hierop geef je aan welk(e) artikel(en) je retour stuurt en wat de reden van retournering is. Om het proces sneller te laten verlopen, kun je een mailtje sturen naar retouren@xazina.nl met je naam, ordernummer en de artikelen die je retour stuurt. Bewaar na het sturen van je retour altijd het Track & Trace bonnetje totdat jouw retour is verwerkt. Als jouw retour is verwerkt zullen wij zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, het geld terugstorten op jouw rekening. 

Voldoet een retourzending niet aan deze voorwaarden? Dan kunnen wij het artikel helaas niet retour accepteren. Als je het item weer terug wilt hebben, zullen wij de verzendkosten hiervoor in rekening brengen. 

Wij geven geen wasgarantie. Problemen ontstaan door het wassen zijn voor eigen verantwoordelijkheid. 

 

Wil je het item liever ruilen voor een andere maat? Geef dit dan duidelijk aan op het retourformulier. Wij sturen de andere maat, indien voorradig, naar je op zodra wij jouw retour hebben ontvangen. Als het product niet voorradig is, zijn wij genoodzaakt het bedrag te crediteren.

 

Klik hieronder om het retourformulier te downloaden. 

Retourformulier Xazina
PDF – 70,3 KB 956 downloads