Over Xazina

 

Xazina means treasure. We hope you will find it here.

 

Xazina bestaat sinds 29 augustus 2019.

Op 5 augustus 2019 heb ik de knoop doorgehakt en heb ik mezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vanaf kleins af aan wil ik al in de mode werken. Ik vond het super leuk om met outfits bezig te zijn, maar de high fashion was nooit echt mijn ding. Iets meer alledaags dus. In juni 2019 kwam deze passie wat meer tot leven. Het idee om een webshop te beginnen was geboren. Na 2 maanden hard werken, kon de website op 29 augustus 2019 de lucht in. 

Na wat brainstormen over de naam, kwam ik uit op treasure. Dit is precies hetgeen waarvan ik hoop dat jullie het vinden in mijn webshop. Jullie eigen treasure. Dit vond ik wel wat hebben, maar het was nog niet speciaal genoeg. Ik heb het woord treasure toen vertaald naar allerlei willekeurige talen, tot ik uitkwam bij het Oezbeeks. Hier was de vertaling xazina en daarmee was de keuze gemaakt. 

Xazina is een webshop met trendy kleding en accessoires voor voornamelijk jonge meiden en vrouwen. Het idee achter Xazina is om een leuke, overzichtelijke shop te bieden, die niet overloopt van producten, maar met alleen de allerleukste items. Een beetje het idee van een boetiek. De stijl van Xazina is vooral girly en on-trend. Ik hoop dat je hier jouw xazina zal vinden.

Heel veel plezier met shoppen! 

 

Liefs,

Fleur / @fleurdehooge